maanantai 7. kesäkuuta 2010

Deathstars + Fear Of Domination, Lunar Path 26.2.-28.2. Klubi, Tavastia

Helmikuun lopulla oli tarjolla makeaa mahan täydeltä!


Nimittäin pienoinen Suomen-kiertue ruotsalaiselta raskaamman musiikin edustajalta Deathstarsilta!

Kiertue sisälsi kolme keikkaa, kolmessa eri kaupungissa; Turku, Tampere ja Helsinki.

Olin todella innoissani ja ostinkin liput heti niiden tultua myyntiin, kaikille keikoille. Vaikka en ollut edes varma saanko seuraa :D

Mukaan kiertueelle lähti suomalaiset Lunar Path ja Fear of Domination. Ensimmäisenä mainittu bändi oli minulle ihan uusi tuttavuus ja jälkimmäisessä soittaa muutama tuttu ja heidät on tullut nähtyä muutaman kerran livenä.

p.s. Niinkuin aiemmin kerroin, Deathstarsin rummuissa EI nähty Bone W. Machinea (hänen murtuneen kätensä takia) vaan Oscar Leander.
//
End of february, there was something sweet candy coming!

Swedish rock and industrial band Deathstars have a little Finland-tour, including three gigs, at three town; Turku, Tampere and Helsinki.

I was so exiting and I buy all tickets when they come to sale! :D Even I haven't any idea, do I get any company..

With Deathstars at tour was finnish bands called by Lunar Path and Fear of Domination. LP was for me totally new band and FoD I know quite well..

p.s. As I tell before, Deathstars drums play Oscar Leander, not Bone W. Machine, 'cause of his broken arm.

And now.. Let's start the tour!

Perjantai / Friday:
Klubi, Turku.

Sain vasta torstaina tietää, ettei ne ystäväni, joiden kanssa suunnittelin kiertäväni keikat, pääsekkään Turkuun.. :/ Siitä vain äkkiä soittoa muutamalle kaverille jotka asuivat Turun suunnassa ja onneksi he lähtivät mukaan!

Minä saavuin Turkuun jo vähän ennen kahdeksaa illalla ja tyttöjen (Susanna ja Raisa) juna oli onnistuneesti myöhässä ja he taisivat olla perillä joskus puoli kymmenen tai kymmeneltä.. Siinä sitten käytiin viemässä kamat Raisalle ja vielä ehdittiin miettiä mennäkö baariin katsomaan
Suomen jääkiekko-peliä VAI Klubille katsomaan Deathstarsia. Lopulta jälkimmäinen voitti ja saavuttiinkin paikalle juuri Deathstarsin aloittaessa!

(Tosiaan lämppärit oli ehtinyt aikoja sitten aloittaa :D)
//
My friends let me know just BEFORE friday, that they're NOT coming to DS gig! Not Turku, maybe not coming other gigs :/
Then I just quickly start to call my friends who live near to Turku/at Turku!

I came Turku about 8:00 am, and girls (Susanna ja Raisa) train was LATE (@%&¤/!!!) and they came about 10:00 am to Turku. Then we left us stuffs to Raisa's place and we have to make a decision - shall we go to the some bar watch ice hockey (FIN-USA, Olympic game) or Deathstars to the Klubi. Luckily we go to the Klubi (Finland play SO FUCKIN' BADLY!), and we were there just when Deathstars start! (Yep, support bands already play xD)

Mr. Whiplasher Bernadotte

Cat Casino

Skinny Disco

Koska odotetusti eturivi oli täynnä ja muutenkin tiivis tunnelma, menimme ihan lavan vasempaan sivuun ja sieltä en saanut valitettavasti yhtäkään hyvää kuvaa Oscarista tai Nightmaresta :(
//
Because we couldn't go front row, we go to the left side, and that's why I haven't get any good pics about Oscar or Nightmare :(


Deathstarsin keikka ei varmasti jättänyt ketään kylmäksi! Menoa ja meininkiä riitti, ihan mahtava tunnelma!
//
I'm sure, that during the Deathstars gig anyone CAN'T say it was boring - HELL NO, it's kick ass! This band is just AMAZING in live action!


... vaikka hattukin oli vinossa, kaikki toimi ;D / ... even the hat was awry, it works ;D

Keikan jälkeen käytiin ottamassa vähän yhteiskuvia, josta suunnattiin alakerran baariin (nimeä en muista) ja sieltä The ONE:iin ja loppujen lopuksi hilpeissä fiiliksissä Raisan kämpille.
//
After the gig, we take some photos with DS guys and then we went downstairs bar (can't remember the name), there we went The ONE (a bar) and finally Raisa's place :)

Lauantai / Saturday :
Klubi, Tampere.

Minä ja Susanna jatkoimme matkaa lauantaina kohti Tamperetta. Myöhemmin Tampereella joukkoomme liittyivät Mara ja Emmi. Edellis illan kohelluksesta oli muistona Suskin paskana oleva nilkka (kukaan ei muista/tiedä mitä tapahtui :'D), jonka takia matkattiin rautatie-asemalle Apteekin kautta, sekä suht' mielenkiintoinen olotila - olisi voinut jättää sen viimeisen Tequilan juomatta :D

Tampereella käytiin sitten syömässä ja mentiin Klubin oville kärkkymään, kun ei muutakaan tekemistä ollut. Oltiin siellä varmaan kaksi tuntia aiemmin ja yllätys sinänsä kun keikka oli K-18, sinne ei ilmaantunut ketään ennen kuin tuntia ennen ovien aukeamista :D

Porukkaa alkoi valua paikalle jo ihan kiitettävästi juuri ennen kuin illan ehti avata Lunar Path!
//
I and Susanna continue our Deathstars-tour to Tampere saturday. Later that night Mara and Emmi join 'us'. Last night somehow Suski broke she's ankle (no one can't know/remember what happened xD) so we have to get some medicin for her. And maybe we shouldn't drink those last Tequila's at the bar last night, 'cause the feeling was quite ... interesting at morning ;D

When we finally get Tampere, we went to eat and then killing time to front of Klubi's door.. There wasn't anyone else than us, and when clock show only one hour to left to doors open, some people came.. Isn't surprise, because it was K-18 gig like Turku :D

And when Lunar Path start evening, there was people quite mutch!


Lunar Path oli hyvä, ja mielenkiintoinen uusi tuttavuus.

Lunar Path was good and interesting new band!

Setti oli mielestäni juuri sopivan pituinen, ja porukka otti hyvin vastaan uuden tulokkaan :)
//
I think that LP's set wasn't too short or long, just perfect and Tampere gives almost everything for the new comer :)

Sitten oli vuorossa Fear of Domination!


Itse tykkäsin kovasti, mutta valitettavasti osa yleisöstä piti FoD:ia liian raskaan Deathstarsin lämppäriksi. Itse ainakin nautin kovasti ja en laittanut pahakseni!
On muuten ihan ihan v*tun ärsyttävää, jos jotkut eivät taputa biisien lopuissa lämppäreille. Jotain kunnioitusta, vaikka ei tykkäisi!

Unfortunately some of audience think, that FoD was too 'hard' for support Deathstars, but I enjoy a lot!
Btw, it's fuckin' ANNOYING when someone don't clap her/his hands after the songs, some respect, even you don't like!

FoD:n setti-listastakin tuli otettua kuva. Miksi? Enpä tiedä :'D / I take a photo about FoD's set-list. Why? I really don't know :'D

And finally it's time to scream for DEATHSTARS!


What a feeling!


Me olimme Catin ja Skinnyn puolella ja oli kyllä hyvä paikka, heh. Minusta jopa tuntui että keikka oli eilistä parempi ja fiilis intensiivisempi, mutta se saattoi toki johtua siitä että olimme eturivissä!

//
We we're Cat and Skinny's side and it was a good place! I think that this gig was more better than yesterday and more intensiivisempi , but maybe it feels that because we were front row!
Siellä ei todellakaan tarvinnut käyttää zoomia kamerassa, koska ei eturivi-aitaa, niin ... kuin hyvin huomaa :'D / You really didn't need to use zoom in your camera, 'cause there wasn't front row-gate.. as you can see :'D

Skinny in blue..

.. and Oscar too, heh!

Ja yleisö tykkäsi, niin kuin huomaa! Aivan mahtavaa! / As you can see, people really enjoy and it was just amazing!

Minulla oli jokaisella keikalla oma tekemäni uniformu ja siihen sopiva koppalakki (olin se "tyttö vihreässä uniformussa" :D Tosiaan, unifromuna toimi Marilyn Mansonin mOBSCENE-musiikki videon mOBSCENE-tyttöjen puvut!) ja sain koko keikan pelätä että koska Whip vie hattuni, mutta ei tänä iltana! Muhah!

Keikan jälkeen suunnattiin Infernoon jatkamaan ja sieltä sitten Ennin luo katsomaan lätkää. Kyllä, oikein luitte :'D (Se oli pronssi-peli, Suomi-jotain, ja SUOMI VOITTI!)
//
I had every gig my uniform, what I have done by myself, and a hat, which fit the unifrom (yep, it was me, that "girl in green uniform" ;D And yes, btw, the unifrom was like Marilyn Manson's mOBSCENE-music videos mOBSCENE gisl!) and I fear whole gig when Whip gonna steal my hat.. but not luckily this time! Hahaha!

After the gig we went to Inferno, which is one of the most popular rock-bars in Tampere, and finally we went to "sleep" Enni's place, watching ice hockey. Yep, it was pronce game, Finland-something, and WE WIN!!! :D


Sunnuntai / Sunday :
Tavastia, Helsinki.

Sunnuntaina varsin väsynyt tyttö-nelikko lähti kohti Helsinkiä. Helsingin keikka olikin sitten sallittu, ja sen kyllä huomasi, koska porukkaa oli jonottamassa.

Itse en oikein lämmennyt sille, että keikka ei ollut K-18, koska teinit ovat vielä idioottimaisempia kuin känni-ääliöt. En suinkaan tarkoita kaikkia, vaan osaa, ja sen sai kyllä huomata taas, ei v*ttu mitä porukkaa siellä oli.. Kaikista huvittavinta on se, että kyseiset pari idioottia leikkivät niin koviksia, että eihän siinä voi kun nauraa. Juu, jos tosiaan laittaa hieman puuteria eturivissä niin on siinä sen takia, että elättelee toiveita että joku bändiläisistä ihastuisi häneen, todellakin :'D
Ja jos sinulla on uniformu ja koppalakki ja olet eturivissä, olet vain siksi että bändiläiset huomaisivat sinut. Oletkohan lainkaan huomannut katsoa bändin ulkoista olemusta? Ja sitä paitsi eiköhän ne muutenkin huomaa, jos on ollut lähes jokaisella heidän Suomen keikallaan, voi kyllä ne (valitettavasti) tunnistaa ;)
Ja vielä jos kukaan ei ole tajunnut niin sen takia ne kädet revitään pois siitä aidasta/lavasta, jotka laitat sivuille(ni), koska se sattuu kovassa tungoksessa ja se EI ole mukavaa ja koska olet mitä luultavammin yrittämässä tunkea paikalleni! Eli joskus on pakko olla vähän v*ttumainen akka, vaikka “kaikkihan pitää eturivissä kestää, jos siihen on kerta mennyt”. No ei nyt ihan kaikkea paskaa.
Hankkikaa aivot, kasvakaa aikuisiksi, se on oma vikanne jos joudutte tyytymään toiseen riviin kun ette tulleet aiemmin. Kiitos :)
Noniin, palataampas taas itse aiheeseen..

Onneksi ei sen pahemmin kukaan iltaa pilannut ja kun Lunar Path pääsi aloittamaan niin rupes se suunsoittokin takana loppumaan. Ja itselläkin fiilis nousemaan..


Sunday there were four tired girls walking to the Tampere's railway-station. Helsinki's gig was allowed to every age, so there was people waiting.

Now I have to say few words why I don't like gigs which are allowed for every age.
Teenagers are usually more idiots than drunk-dulls. I don't mean all, no, but there's always someone who really play so badass, that you can only laugh for what they're trying.
Yep, if you put some powder in the front frow, you put it only that reason, you think some of the band guys maybe fall in love to you.. What? :D
Yep, you are wearing uniform only because you want that band members saw you..
Wait a second, idiot. Have you ever look what those band members look like and what's the style? I guess you're not, and maybe now it's time to look. And btw, if you have been almost everyone DS gig in Finland, they maybe recognize you, so actually you don't even need that "fucking" unifrom ;)

So, buy somewhere brains, grow UP, it's YOUR FAULT if you're SECOND row, not mine. Come earlier, if you wanna be front row. Thanks :)
Now, back to business, heh..

Luckily those bad words doesn't spoil the gig, and also when Lunar Path start, that talking about some shit of us ended..

Sunnuntaina aloin entistä enemmän lämmetä LP:lle.. etenkin laulajan ääni teki vaikutuksen, tämmöisiä naislaulajia Suomi tarvitsee lisää!
//
At the sunday I liked more and more about LP.. exspecially lovely singer's voice make me more interested about this band!

Helsingissä nuoresta yleisöstä löytyi selvästi enemmän Fear Of Dominationin faneja, ja bändi näyttikin olevan ihan liekeissä! Valitettavasti patterit eivät kamerassani riittäneet kuin muutaman kuvan ottoon josta vain tämä onnistui.


In Helsinki was more Fear Of Domination's fans than others towns, so it was very good to FoD that the gig was allowed to all ages! The band was in flames! Unfortunately my battery in my camera was so end that I can take only few photo and this was the only one who manage..

And when FoD end, and Deathstars intro begin, people scream, and SCREAM!


DS oli myös todella, todella liekeissä ja niin oli yleisökin! Ei voi sanoin kuvailla!
//
DS were (too) so in flames, and so was the audience too! I can't find right words to say how cool it was!


Cat odottaa oikeaa hetkeä aloittaa soittamaan ;D / Cat is waiting for the right time to play ;D

Mr. Nightmare Industries näyttää kuinka soitetaan kitaraa coolisti ;) / Mr. Nightmare Industries is showing how to play guitar COOL ;)Voisi olla kiva tietää mitä pask.. siis likaa on tuossa Catin kitarassa.. ehkä ei sittenkään. / It would be nice to know what shit is Cat's guitar ... or maybe no.

Ja Whip ... / And Whip ...
... varasti mun hatun! Ehdin sitä jo vaikka kuinka pelätä Treellä ja sitten se vei sen! Kiitos vaan, rakas Whip, onneksi sain sen takaisin, niinkin herrasmies on Mr. Whiplasher Bernadotte että asetteli sen itse päähäni :'D
//
... steal my hat! As I tell before, I already fear whole Tampere gig that he gonna take it and now he did it! Thanks a lot, lovely Whip, but luckily Mr. Whiplasher Bernadotte is so gentleman that he give it to back me and but it in my head by himself :'DJa kun Cat käskee taputtaa, niin silloin TAPUTETAAN. / When Cat show you to clap your hands, then you have to DO IT.
                   
Whip ja osa hänen kauniista tatuoinnista / Whip and piece of his beautiful tattoo :)
Sanoinko jo että keikka oli ihan mahtava? // Did I already say, that the gig was awesome?

Nightmare and Cat (next photo) showing some style to play guitar!

Tämän Tavastian keikan jälkeen jatkettiin Bar Backstagelle ja sieltä lopuksi Onnelaan. Minut ystävällisesti majoitti Mara :)

Olen aina ollut sitä mieltä että Deathstars on yksi parhaimmista bändeistä livenä, ja varmaan maininnutkin sen tämän postauksen aikana monesti, mutta se on vain totta.
Hyvää musiikkia, hyvännäköisiä miehiä soittamassa sitä (heh :D), paljon karismaa jne.
Setti-lista oli taas erittäin monipuolinen, oli hyvin biisejä uudeltakin levyltä tosin sivuuttamatta vanhoja hittejä, eli kaikin puolin onnistunut. Pankin aina viimeistään räjäytti tajunnan räjäyttävä Blitzkreig! Yleisö vaan sekosi ihan totaalisesti :D
Yksi biisi ainoastaan ei ollut setissä mikä oli mm. viime vuoden Tavastian keikalla.. Setti-lista on tämän postauksen lopussa :)
Oli kiva huomata, vaikka bändillä oli rankka aikataulu, kolme keikkaa kolmessa päivässä ja vielä eri kaupungeissa, he aina antoivat kaikkensa!
Täydet 10 pistettä ja monta plussaa päälle, KIITOS DEATHSTARS!
Käsken, suorastaan pakotan tsekkaamaan bändin seuraavan kerran kun tänne saapuvat, mikäli ET ole nähnyt!

Ja kannattaa myös tutustua lämppäreihin, linkit bändien kotisivuille ja MySpace-sivuille ovat postauksen lopussa :)
//
After the Tavastia show we went to Bar Backstage and there to Onnela. My friend Mara give to me place to sleep :)

So, I have always think that Deathstars is one of the best live bands in the world.
Good music, good looking guys playing it (heh :D), lot's of charisma, etc.. I guess most of you know what I'm talking about.
Set-list was very versatile, there was songs from older albums and from new one, not only the new album, and it's true that people like mutch old songs too.. Always when Blitzkreig start, people get very crazy - and why not? It's amazing song! And btw, set-list is end of this post :)
It was nice to note, that even there was three gigs in three days and each one was different city, band always give 100% EVERY gig. I just love those guys!
Thank you SO MUTCH DEATHSTARS! Hope we see you here soon again :)
If you haven't saw them yet, now it's time to do it. I will give you a punishment if you don't do it!

And of course visit support bands websites and MySpace! :)

* Deathstars Set-list : *

Night Electric Night
Motherzone

Semi Automatic
Mark Of The Gun
Arclight
New Dead Nation
Babylon
Tongues
Fuel Ignites
Damn Me
Chertogard
Blitzkreig
Blood Stains Blondes
Cyanide
-------
Death Dies Hard
Revolution ExodusHui, tulipas tästä pitkä postaus! Toivottavasti jaksoitte nauttia kyydistä!
//
Oh man, how long this post came! Hope you enjoy!

http://www.deathstars.net/
www.myspace.com/deathstars

www.myspace.com/fearofdomination

http://www.lunarpath.com/
www.myspace.com/lunarpathband

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti