sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Provinssi-festival ; Rammstein, 20.6.2010

Viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä oli vuoro illan pääesiintyjän eli Rammsteinin!

Heti alkuun sanottakoon että olen aina digannut Rammsteinin musasta, mutta sen pahemmin en kyllä voi itseäni tosi-faniksi nimittää. Tosin, en kyllä ole niitä jotka tutustuivat bändiin vasta Pussyn tultua taajuuksille ;)
Suosittelen kyllä heidän näkemistään nähtäväksi kaikille vähänkin bändistä diggaaville, on kyllä once in a lifetime kokemus!

Omasta mielestäni ainut miinus keikan aikana oli se, että suomen kesät ovat tunnetusti valoisia - minusta se laski jonkin verran tunnelmaa, mutta sen kanssa oli elettävä.
Ensi tahdit kun alkoivat oli koko yleisö ihan ekstaasissa ja huusi minkä keuhkoistaan pystyivät, siitä asti koko keikan loppuun asti!
Biiseistä soitettiin kaikki hitit esim. Benzin, Du Hast ja Ich Will sekä tietysti Pussy.
Itse show oli tietenkin Rammsteinin tuntien tajunnan räjäyttävä, monesti ei Suomessa nää jonkun bändin kosketinsoittajaa kumiveneellä soutamassa yleisömeressä, vai mitä?


Finally was time for Rammstein-show!

I have to say for the beginning, that I have always like about Rammstein music but I can't say that I'm a huge and THE fan of them, but OF COURSE I knew them before Pussy come out ;)
All what I can say to all people who likes somehow Rammstein - go to see them if you got a chance, it's worth it, I mean really, it's a once in a lifetime experience!

I think that the only minus during the gig was that, because finnish summer is very 'lightly', it would be look more amazing if there would be dark midnight ...
When the intro starts whole audience just scream and scream, until the end of the gig.
They played all top-songs like Benzin, Du Hast and Ich Will and of course Pussy.
The show was totally amazing and full of surprises, like always in the Rammstein shows!
Amazing show, amazing band, amazing songs, what else we need?

Check out the websites ;

http://www.provinssirock.fi/

http://www.rammstein.com/
www.myspace.com/rammstein

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti