sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Amoral + New Dedline, 1.4.2010, Finlandia-klubi, Lahti

Amoralilla oli suht aktiivista aikaa alkuvuosi keikkailun saralla ja ne ruojat päättivät hankkia keikan LAHTEEN, tuonne ... astetta mielenkiintoisempaan kaupunkiin ... Karu totuushan on se, että niin kiva paikka kuin Lahti onkin, on sieltä ihan helvetin vaikeata päästä pois :D
No onneksi asioita saatiin sumplittua ja päästiin jotenkin elävänä kotiinkin keikan jälkeen.

Yleensä olen tykännyt Lahdessa vallitsevasta keikka-meiningistä mutta nyt tuli kyllä semmoista kyytiä että huh huh .. tai no pikemminkin "kyytiä". Jos sitä ollaan rock/metal bändien keikoilla, ihmiset, voi kyllä, saattavat riehaantua, varsinkin jos bändi siihen itse yllättää. Moshpit on enemmän kuin mahdollinen. Keikoilla tulee myös kuuma, joten paitoja saatetaan ottaa pois. Kaikki nämä olivat KIELLETTYJÄ Lahden Finlandia-klubilla, ja paidan pois ottaminen johti melkein pihalle heittämiseen. Mutta miksi miehet saivat olla ilman paitaa? Finlandia-klubille sellaista infoa että herran jestas sentään, se järjen käyttö on sallittua ja kannattaisi ehkä ottaa selvää ennen kuin hakee raskaamman sarjan bändejä paikalle siintymään siitä, miten näiden 'raskaampien' bändien keikoilla käyttäydytään. Tietenkään mikään "turpaan tulee ja läski tummuu"-meininki ei ole mistään kotoisin, kohtuus kaikessa, mutta turha luulla että kukaan enää tulee minnekkään jos ei saa edes tanssia! Ei muuta :D

Lämppärinä oli ainakin itselleni ihan tuiki tuntematon lahtelainen New Deadline. Ensi kuulemalta bändi vaikutti ihan hyvältä rokken rollilta :) Tsekatkaa lisää bändin kotisivuilta! (www-sivut postauksen lopussa!)
Ekana siis kuvia New Deadlinesta, sitten illan pääaktista eli Amoralista! Enjoy :)

Amoral has a gig in Lahti first day in april, in Lahti, the city of ... troubles. I like very mutch about Lahti but the sad truth is, that if youdon't live there, is very difficult to get home there, because trains are NOT going on (except Helsinki, but we all DON'T live there) and the busses ... oh, no no.

I wanna say something about the Finlandia-klubi. So, everyone of us know, that if you go to the rock/metal gigs, people goes pretty wold. Maybe moshpit, maybe fall of death, you name it. And there's also for example pretty HOT, so, there can might walk/dance/moshpit people who doesn't have a shirt.
This all was TOTALLY NO in Finlandia-klubi. I really can't understand that, I mean, of course you can't go too over, but hey c'amoon ... Why the fuck get there some "harder" bands, if you don't let anyone even DANCE! Maybe it's time to check how the people act in rock'n'roll gigs, before ask any of that kind of band there, then it's not a "new" thing ..That was that, if you wanna sit like all grammys on the gig, you can go to the Finlandia-klubi :D

Support band was called by New Deadline. I haven't ever heard of them, but they were pretty good :) Rock'n'roll works always.
So, first I'm gonna but some photos of New Deadline and then some photos of Amoral. I hope you enjoy! :)


Ja sitten vähän Amoralia ... / And then little piece of Amoral :)
Ja kun viimeksi en saanut kuvaa Juffista, niin onneksi tällä kertaa onnisti :) / So, I didn't get any photo of the drummer, Juffi, last time, but now I get something ... :)Setti-lista oli kutakuinkin sama kuin viimeksikin, mutta laitan sen silti tähän. / The set-list was pretty same than last time, put I put it still here again ..

Vivid
Decrowning
Mute
Shade of Gray
Pusher
Stubborn
Release
Hang me High
Distract
Gave Up Easy
Exit
Year of the Suckerpunch
---
Sex and Satan
Dig Up Her Bones (Misfits-cover)


Keikka oli jälleen oikein hyvä, vaikkakin järjestyksenvartijat yrittivät kovasti sitä pilata. Kiitos :)

So, the gig was (once again) awesome, even the securityguys try to screw it all the time! Thanks for Amoral having a great time :)

Check out the websites ;


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti