keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Curium Metal Fest - perjantai/friday 19.3.2010, Gloria, Hki

Terve pitkästä aikaa!

Koska päivittely on ... ollut todella säälittävää, niin aion aikaa kiriä äkkiä ja törkeästi kiinni suht lyhyt sanaisilla mutta kuva rikkailla postauksilla. Kysymyksiä keikoista, biiseistä yms. saa toki laittaa! :)

Ensimmäisenä vuorossa kuvat perjantailta.

Minä ja ystäväni ehdimme katsastaa vain kaksi bändiä, Omnium Gatherum ja Amoral. Jälkimmäisen takia menin koko tapahtumaan.

Viimeksi kävin kyseisessä tapahtumassa vuonna 2008, jolloin oli Amoralin lisäksi esiintymässä mm. Sotajumala. Porukkaa oli aivan valtavasti ja fiilis katossa! Tällä kertaa fiilis oli kuitenkin aivan toinen ... Katsojia oli hyvällä lykyllä ehkä 20 kaiken kaikkiaan ... en tosiaan tiedä mikä inflaatio tapahtumalle on tullut, tänäkin vuonna oli kumminkin kohtuu hyvät ja tunnetut bändit esiintymässä. Eli fiilis ei tosiaan missään katossa ollut, joka oli valitettavaa niin itsensä kuin bändienkin puolesta :/


Hi everyone!

Long time no see ... I'm so sorry for very lazy updating ... Now I'm gonna catch the time, and I'm gonna be quite rude, because I update every gig where I have photos, but the posts will be quite mutch only photos, I try to write something text. You can always ask for the some questions about gigs, songs etc, you name it :)

First I'm gonna put some photos of friday-bands.
Me and my friend went to Gloria pretty late, we saw only two bands .. called by Omnium Gatherum and Amoral.

When I was last time in the CMF, it was 2008, there was also Amoral and for example Sotajumala, which is also one very good finnish band! There was lots of people, and very good feeling! So, it was a very big surprise for me, when I saw how "mutch" audience here was this year ... maybe 20 people! I really have no any idea, what has been happened to CMF, there was pretty good and well known bands this year too!
So, the feeling was pretty lame, because the hall was almost empty ... I feel very sorry for the bands, they really should deserve way more bigger audience!

Aika aloittaa! Ensimmäisenä vuorossa Omnium Gatherum. Yleisön lukumäärän huomioon ottaen, todella kunnioitan bändin jäseniä koska he vetivät varmasti yhtä innokkaasti shown, kuin yleensäkkin!
Ja sitten pientä infoa näille alaikäisille faneille ja erityisesti Amoral-faneille (koska suurin osahan yleisöstä näistä koostui). On ihan ok, että ollaan eturivissä odottamassa omaa lempi-bändiään. Mutta se EI OLE OK, että kun toiset bändit soittavat, SINÄ istut selkä heihin päin. Kun paikalla on alle kourallinen ihmisiä, olisi kohteliasta ja kunnioittavaa bändejä kohtaan kiltisti katsoa niitä. Oman paikkasi olet siinä "eturivissä" valinnut. Jotain käytöstapoja, KIITOS. Järjen käyttö sallittua, ei ole rikos :)
Time to start the show! First band what we saw was Omnium Gatherum. I really respect these guys, because even the audience was very lame, they still play their best!
And then little bit info for younger fans. It would be OK to respect all others bands than your favorite one. If you sit down, and do the worst, you sit that way that your back is for the band (does anyone get the idea what I mean? :D), it is the most horrible thing what you can do to the band(s)! And when everyone CAN SEE, that there's NO many people, for FUCK SAKE, respect even LITTLE BIT. Using brain is not a crime!

Suurin osa yleisöstä koostui Amoralin faneista, ja pääosin niistä nuoremmista. Monet bändit kun tekevät nykypäivänä useammin keikkoja klubeilla, niin harvemmin on sallittuja keikkoja :)
Amoralin aikana onneksi oli vähän menoa, mutta silti kävi mielessä monesti vuoden 2008 vedon tunnelma ... ärsyttää kun syy ei varmastikaan ollut bändin eikä fanien, vaan olisiko tänä vuonna takunnut promoaminen tapahtumasta? Tiedä häntä ja turha sitä enää miettiä ja murehtia. Perus setti, tunnelman latteus oli kyllä havaittavissa. Pistäähän tuommoinen toki ärsyttämään ... Okei, ehkä olisi aika laittaa kuvia kehiin ja natinat ja nitinät pois :D

Uusi kitaristi Valtteri / the new guitarist Valtteri

Ari, laulu / vocals

Ben, kitara ja taustalaulu / guitar and backing vocals

Peksi, basso ja taustalaulu / bass and backing vocals

Ja rummuissa Juffi. Valitettavasti en saanut yhtäkään hyvää kuvaa hänestä / And Juffi, drums. Unfortunately I haven't any good photo of him :(

Näitä biisejä kuultiin mm. / Some kind of setlist :
(I'm not 100% sure about this, you can tell me if I had make a mistake!)

Vivid
Decrowning
Mute
Shade of Gray
Pusher
Stubborn
Release
Hang me High
Distract
GveUp Easy
Exit
Year of the Suckerpunch
Sex and Satan


Check out the websites :


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti