sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Black Veil Brides Suomeen huhtikuussa 2013!

Vihdoin ja viimein. Tätä päivää ON ODOTETTU.
Tämän uutisen kuultuani, rakkaan ystäväni I:n lähettämän tekstiviestin luettua en voinut olla kiljumatta ääneen keskellä kauppakeskusta, kyyneleet vain nousivat silmiini.
Black Veil Brides. Suomeen. Huhtikuussa. 2013. FUCK YEAH!!!!


Olen odottanut niiiiin kauan näkeväni BVB:t, viime kesänä heidän piti esiintyä Graspopissa, Belgian festareilla, mutta joutuivat perumaan esiintymisen. Olin odottanut sitäKIN hetkeä kuin kuuta nousevaa, ja sitten vain matto vedettiin jalkojen alta. Olin hyvin, hyvin pettynyt vaikka eihän sitä ikäville asioille mitään voi :/
BVB:lla on myös usein kiertueita Euroopassa, etenkin Englannissa ja keski-Euroopassa. Mutta eivät ole koskaan tänne Pohjolaan eksyneet ... paisi nyt. Finally!!!
Tammikuussa julkaistaan BVB:n kolmas albumi Wretched And Divine: The Story Of The Wild Ones jonka tiimoilta yhtye lähtee kiertueelle, joka yltää tällä kertaa siis Suomeen ja myös Ruotsiinkin, sekä tietenkin Englantiin ja Saksaan. Hetken jo pohdin Englannin reissua mutta onneksi tulevat tänne vähän lähemmäksi :)

All photos from BVB's official Facebook-page.

Onko kukaan muu yhtä tohkeissaan kuin minä?!

Itse keikka on siis 22.4. 2013, Nosturissa.
"Ikärajaton / rajattu anniskelualue K-18" ... unelma keikan tästä olisi tehnyt jos se olisi K-18 KOKONAAN. No, ei voi mitään ...

Lipuista ;
Myyntiin ma 19.11.2012 klo 9 Tiketin myyntipisteissä, puhelinpalvelussa 0600-1-1616 (1,69 euroa/min + pvm) sekä netissä.
25 € + mahdolliset toimituskulut." TOGETHER WE WILL SET THIS WORLD ON FIRE! "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti